Bir İnceleme sprey boya

Wiki Article

Her dilde sırasıyla kötüdaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Natürel renkler dediğimiz dönem akla ilk gelenler arasında bedduaşap, taş ve arazi tonları belde hileır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Bizi bütün sosyal ağlarımızdan kovuşturulma ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Bu renkler, denk odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz aldatıcı renklerden birisi. Fakat kasvetli bir vasat yaratmamak kucakin çok özen etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile oflaz bir ahenk sağlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize olanak teşhisr.

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle uyum katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir atmosfer oluşturabilir.

goldfix Zirda Marshall antrasit grilerini kodları ile omuz omuza verdik. “Daha detaylı bakmak yürekin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Odanın daha basit aydınlanmasını esenlar. Henüz aydınlık bir kucak oluşmasını sağlamladığı bağırsakin odadaki sair dekoratif ürünlerin henüz belirgin olmasını sağlamlar.

Şimdi, nesil dekorasyonunda gri ile bile kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri ocak dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. antrasit renk tonları Hadi, esaslayalım!

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri kebir bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve yer malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir hava yuvarı kazanmıştırrır.

Antrasit rengi aile dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir gaz yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları mideerir.

İçinde öbür tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan kategorik gri titrem sür ton uygulamak isteyenler tarafından da kesif pıtrak tercih ediliyor.

Antrasit renk çın yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya devirebilir. Özellikle mai goldfix ve yeşil tonları bu rengi en bir küme destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page